Cum decurg negocierile pentru preluarea echipei


-->
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a vorbit despre posibila vânzare a clubului din „Ștefan cel Mare”. Zăvăleanu a anunțat că negocierile sunt dificile și nu există un preț de plecare pentru vânzarea lui Dinamo.

„Fiecare potențial investitor vine, face niște verificări, are propriile cereri, are propriile posibilități și se negociază în funcție de aceste lucruri. Nu există un preț de plecare și dacă cineva vine și dă prețul ăla se rezolvă, pentru că vorbim de foarte mulți bani, multe implicații și e destul de greu să te gândești că vinzi Dinamo așa cum ai vinde o casă”, e declarat Răzvan Zăvăleanu, la Sport Total FM.

Zăvăleanu a vorbit și despre meciul cu CSA Steaua și a anunțat că s-au vândut peste 10.000 de bilete.

„Toată lumea e destul de emoționată și entuziasmată, meciul e pe ultima sută de metri din punct de vedere al pregătirii. Aseară erau vândute în jur de 10.000 de bilete, în 2 zile, asta ne face să fim optimiști că se vor vinde destul de multe. Deja e acoperită chiria și cred că și cheltuielile cu paza. Cred că deja vorbim de intrarea în zona de profitabilitate”, a mai spus Zăvăleanu conform sursei menționate.

Citește și.

Regina Elisabeta a II-a: ”Să nu ne luăm prea în serios” VIDEO

Previous Echipele probabile la Dinamo-CSA Steaua
Next Concluziile lui Burcă la finalul meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *