Cum comentează Flavius Stoican pedepsele primite de ieșeni


-->
Ieșenii nu au scăpat ieftin după meciul cu Dinamo din Ștefan cel Mare. Astăzi Comisia de Disciplină a dictat pedepse destul de drastice după incidentele de la această partidă și antrenorul Flavius Stoican le-a comentat.

„Sunt decizii pe care le respectăm. Nu ştiu dacă Cioinac şi Trică meritau asemenea pedepse, dar asta e. Ce să facem, mergem mai departe tot timpul. Eu sunt atent de unde pleacă greşelile oamenilor.

Şi noi, ca şi club, avem de suferit. Dar dezamagirea e că nu îl am foarte mult timp pe Cioinac. E un jucător important pentru mine, foarte util pentru echipa noastră. De aia sunt un pic trist, dar găsim soluţii”, a declarat Flavius Stoican.

Cioinac a fost eliminat în timpul meciului de Sebastian Colțescu, pentru proteste și injurii adresate arbitrului, iar la finalul partidei jucătorul a făcut și o serie de declarații jignitoare legate de tentativele de sinucidere ale centralului . Pentru acestea, Cioinac a primit o suspendare de 4 etape și o amendă de 5.000 de lei.

Eliminat la finalul meciului de Colțescu pentru că a părăsit banca tehnică înainte de fluierul său, secundul Eugen Trică a fost și el sancționat cu 3 etape de suspendare și 4.000 de lei amendă.

Previous Ce spune Ioan Ovidiu Sabău despre meciul cu Dinamo
Next Miriuță a explicat: ”N-am cum să țin vreodată cu FCSB”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *