Cum au fost motivați jucătorii lui Dinamo


Victoria cu Chindia a reaprins speranțele la Dinamo că echipa are încă șanse de a rămâne în Liga 1. Echipa a părut mai motivă ca niciodată, jucători care au format o echipă, și care nu au mai jucat doar pentru ei.

Mircea Rednic a dezvăluit maniera inedită prin care i-a motivat pe jucătorii săi înainte de meciul cu CS Mioveni din etapa a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Mircea Rednic a reușit să obțină prima victorie pe banca lui Dinamo, iar „câinii” s-au descătușat după patru luni de zile fără succes în Casa Pariurilor Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo a avut doar două zile la dispoziție pentru a pregăti meciul extrem de important cu CS Mioveni, care va fi una dintre principalele contracandidate la retrogradare.

„Ne dorim foarte mult să câștigăm și să avem continuitate în rezultate. Jocul nu a strălucit, dar au fost multe schimbări. Oricum o să apară în ziar cu mult timp înainte de ședința tehnică. Nu o să fie mari surprize.

Jucătorii și-au dat seama și ei că nu se mai poate să fie criticați, am umblat și puțin la orgoliu, la caracter. Le-am prezentat un filmuleț cu ce poate să facă galeria noastră, le-am băgat și „Augh, augh, augh!” cu Lazio, le-am arătat ce echipă am avut.

Pe teren nu arătăm ca o echipă, dar la meciul cu Chindia am fost o echipă și vreau să continue așa. Să nu se mulțumească doar cu o victorie. Ăsta e spiritul lui Dinamo. Adversara are nevoie de puncte și trec printr-o perioadă dificilă. L-am pregătit să mergem să câștigăm”.

Citește și:

Diana Șoșoacă, dezlănțuită și amenințătoare: ”Nicolae Ciucă e o rușine! Demisia, veți plăti cu lacrimi de sânge”

-->
Previous Schimbare majoră la Dinamo în ultimele etape
Next Lista celor 12 jucători care vor pleca în iarnă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *