Cum au fost convinși cei 14 jucători să semneze: ”Sunt fascinați de ei”


14 jucători a înregimentat Dinamo de când a venit Mircea Rednic. Absolut toți pe care i-am intervievat în ultima perioadă au recunoscut că s-au uitat la filmulețe din derby-uri și au fost impresionați de atmosfera pe care o creează fanii lui Dinamo. Același lucru l-a recunoscut și Alexandru David, care povestește cum au fost convinși să semneze.

”Hladik a semnat.Nu este deloc amuzant, în 90% din cazuri jucătorii sunt fascinați de tot ceea ce înseamnă fanii lui Dinamo, noi nu le oferim salarii prea mari. Chiar dacă nu am o relație strălucită cu ei, sunt cel mai important bun pe care îl are Dinamo în momentul de față. Tocmai de aceea ei nu pot fi lăsați singuri. Au fost 1000 la Sepsi. Adunați de la celelalte echipe n-au fost în același număr la Sepsi”, a declarat Alexandru David la Fotbal Club de la Digi Sport.

hotel iceberg balcic-->

Ce a declarat Ivan Hlasik astăzi:

”Sper să arăt și suporterilor dinamoviști de ceea ce sunt în stare. Am fost impresionat de ceea ce am văzut pe internet. M-am documentat în privința istoriei clubului, sunt mândru că am semnat cu o asemenea grupare care are tradiție europeană. Am aflat și că voi fi antrenat de un om cu carte de vizită europeană, Mircea Rednic. Știu că a fost și Adam Nemec aici, nu l-am cunoscut personal, nu am vorbit cu el, dar îl știu de la echipa națională a țării noastre. Sper să fiu la fel de apreciat ca și el! Și de-abia aștept derby-urile din România, am văzut cât de spectaculoase sunt”, a comentat Hladik pentru doardinamo.ro.

Citește și:

A ajuns la fosta echipă a lui Maradona! Mesaj frumos de adio al lui Katsikas

Previous A ajuns la fosta echipă a lui Maradona! Mesaj frumos de adio al lui Katsikas
Next CALCULE 5 lucruri din 7 trebuie să se întâmple ca Dinamo să fie în play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *