Cum arată noul echipament al echipei


Fotbalistii dinamovisti la startul meciului amical de fotbal dintre CS Popesti Leordeni si Dinamo Bucuresti, desfasurat pe Stadionul Intergaz din Popesti Leordeni, miercuri 27 iulie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
-->

Update: Echipamentul oficial urmează să fie prezentat zilele următoare. Echipamentul folosit astăzi de jucători este echipamentul de prezentare din anii precedenți.

Dinamo a evoluat în ultimele două sezoane în acelaşi echipament, din pricina problemelor financiare de la club, dar, ajunsă în Liga 2, formaţia din Ştefan cel Mare urmează să păşească pe gazon în noua stagiune cu un nou echipament.

Retrogradată în Liga 2 la finalul ultimului sezon, Dinamo a traversat deja cele mai negre clipe din istoria sa şi face acum eforturi pentru a reveni unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ultimele două sezoane au fost cu adevărat dezastruoase pentru ”câini”, care au pierdut, rând pe rând, tot ce aveau: conducători, sponsori, jucători sau membrii ai staffului.

La amicalul cu Popești Leordeni, jucătorii pregătiţi de Ovidiu Burcă au îmbrăcat în premieră noul echipament, care se prezintă complet diferit faţă de cel anterior.

Cu un model mai clasic, ”câinii” poartă un tricou aproape complet roşu, cu sigla PCH în mijloc, pantanlonii sunt albi, iar şosetele o combinaţie dintre cele două culori.

 

Sursă: OrangeSport

Dinamo a reuşit să debuteze în noul echipament cu o victorie în faţa celor de la CS Popeşti Leordeni, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Vali Lazăr, fotbalist de abia revenit în Ştefan cel Mare, cu scopul de a pune umărul la promovarea echipei.

Dinamo va debuta în Liga 2 pe 6 august, în deplasare, împotriva nou-promovatei Progresul Spartac.

Citește și:

Parcarea va fi gratuită pe timpul nopţii în Constanţa şi Mamaia. De când până când

Previous Ce a făcut Dinamo în amicalul de azi
Next Ultimele informații despre noul stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *