Cum arată noile tricouri ale lui Dinamo. Omagiu pentru Hîldan și Ekeng


Dinamo si-a prezentat in aceasta dupa-amiaza echipamentul pentru noul sezon, totodata, oficializandu-se relatia si cu noul sponsor tehnic, italienii de la Macron. Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionut Nedelcearu, Rivaldinho si Jaime Penedo au fost fotbalistii care au aratat suporterilor si media tricourile pe care ”cainii” le vor vor purta in editia 2017/2018.

Ros-albii inoveaza: sunt singura echipa cu 4 randuri de echipament, trei dintre ele fiind purtate in meciurile amicale ale cantonamentului din Slovenia.

Dinamo revine la ideea echipamentului in dungi, verticale, iar sorturile si jambierele vor fi negre, combinatia aducand aminte de kit-ul bascilor de la Athletic Bilbao, asa cum a precizat chiar Ionel Danciulescu. Insertiile negre reprezinta un omagiu adus memoriei lui Patrick Ekeng, decedat pe teren in luna mai anul trecut, pe arena din Stefan cel Mare. ”Nu trebuie sa-i uitam pe cei ce au luptat pentru acest club”, a comentat Adrian Mutu.

În continuare, la loc de cinste sta chipul lui Catalin Hîldan. Celelalte echipamente sunt rosu, alb, respectiv gri cu verde fosforescent, ultima combinatie aducand aminte de cel purtat in urma cu doua sezoane de catre Real Madrid sau Napoli.

-->
Previous Cine sunt cei trei căpitani ai lui Dinamo
Next Dorin Rotariu vrea revanșa în fața lui Stanciu și Chipciu

2 Comments

 1. Avatar
  Odin
  iulie 12, 2017
  Răspunde

  Sunt chiar frumoase. In afara de ala gri-fosforescent.

 2. Avatar
  Georgian
  iulie 12, 2017
  Răspunde

  Salutare!
  S-au pus in vanzare echipamentele?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *