Cum arată gazonul de pe stadionul Dinamo


-->
Suprafața pe care se va juca ”Derby de România” arată îngrozitor, cu trei zile înaintea celui mai așteptat duel din fotbalul românesc. Pe suprafețe însemnate iarba lipsește cu desăvârșire.

Problemele cu gazonul stadionului Dinamo sunt de notorietate. Însă, chiar și așa, antrenorul Falvius Stocan a programat, miercuri, un meci test.

Obișnuiți să dispute cele mai importante meciuri pe Arena Națională, dinamoviștii au fost obligați să organizeze derby-ul cu FCSB pe propriul stadion.

Roș-albii au datorii către administratorii celei mai mari arene din România astfel că, forțați de împrejurări vor disputa ”Derby de România” în Ștefan cel Mare, pe o suprafață care nu are aproape nimic în comun cu fotbalul.

Gazonul stadionului Dinamo este mocirlos, pe suprafețe importante iarba lipsește și, ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, echipa a disputat un amical cu doar patru zile înaintea disputei cu FCSB.

Din cauza condițiile meteo suprafața de joc s-a deteriorat și mai mult, iar la ora jocului cu marea rivală sunt șanse minime să arate măcar parțial mai bine, chiar dacă antrenorul ”câinilor” speră într-o minune.

”Care e problema cu terenul? A fost înghețat, poate duminică va fi mai bun. Dar nu mă interesează pe mine ca FCSB e nemulțumită de gazon. Până la urmă, ei joacă în deplasare”, a reacționat Flavius Stoican, după amicalul cu Popești Leordeni, pierdut de Dinamo cu scorul de 1-2.

Sursă foto: Digi Sport 

Citește și:

Interviu cu Thomas Chesneau: Amintiri de la PSG

Previous Interviu cu Thomas Chesneau: Amintiri de la PSG
Next Dănuț Lupu îi face praf pe fotbaliștii de la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *