Cum arată cele 3 modele de echipament


-->
Dinamo debutează, joi, în Liga 2. „Câinii” au prezentat noul sponsor și vor îmbrăca haine noi în prima lor experiență la „matineu” din istorie. PlaySport.ro vă prezintă tricourile de joc alese împreună cu deja tradiționalul sponsor tehnic, firma Macron.

Cu o zi înainte de primul joc oficial al stagiunii, Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a prezentat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Dinamo 1948, noul sponsor principal al „câinilor”. Este vorba de compania de gambling 888. Din informațiile PlaySport.ro, înțelegerea fiind de 250.000 euro pe sezon, plus anumite bonusuri stipulate prin performanță sau expunere.

În postarea despre noul sponsor, Vlad Iacob a lăsat să se vadă și un alt element de noutate pentru dinamoviști. Este vorba de noile tricouri de joc. Astfel, formația alb-roșie continuă colaborarea cu Macron, firma italiană care i-a îmbrăcat pe „câini” în ultimele sezoane.
Roșu, alb și negru, așa arată tricourile de joc pe care Dinamo le va purta în prima experiență în liga secundă din istorie

PlaySport.ro vă prezintă modelul tricourilor pe care le vor îmbrăca elevii lui Ovidiu Burcă, o linie formată din culorile tradiționale, roșu, alb, plus noutatea pentru al treilea rând de echipamente. Dacă până acum s-a mers pe verde, din noul sezon, pentru al treilea echipament, dinamoviștii au revenit la negru.

Citește și:

Cât va costa parcarea în București din 15 august. Cât de mari sunt amenzile

Previous Cum ar putea arăta echipa astăzi
Next Primele reacții după Progresul-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *