Cum ar putea Dinamo să o depășească pe FCSB chiar și în play-out


Dinamo ar putea să câștige lupta cu FCSB chiar și din play-out la două capitole importante. Rivalitatea dintre cele două formații nu moare chiar dacă sunt despărțite pentru prima dată în două competiții diferite și în această primăvară nu se vor întâlni. ”Câinii” își pot depăși rivala la două capitole importante:

-Să o depăşească pe FCSB la număr de goluri all-time, dacă tot nu mai joacă în primăvară Derby de România! Deşi a început campionatul la egalitate de goluri marcate pe prima scenă, ambele câte 3.990, roş-albii au pierdut teren pe durata sezonului regulat, în care FCSB a avut cel mai bun atac, 52 de reuşite, în timp ce Dinamo a marcat de 39 de ori. Cum adversarii vor fi, teoretic, mai accesibili, plus 4 meciuri în plus, ar putea fi un avantaj în câştigarea primei poziţii în clasamentul golurilor all-time (FCSB – 4.042 goluri, Dinamo – 4.029 de goluri, Rapid – 2.943 de goluri).

-Hanca, Nistor sau Salomao, locul 1 în topul pasatorilor. Un alt obiectiv îndrăzneţ, dacă luăm în calcul că mijlocaşii dinamoviştilor au câte 5 assist-uri, jumătate din câte a realizat în sezonul regulat Ciprian Deac. Dar avantajul adversarilor şi cel al meciurilor în plus ar putea fi determinant. Clasament actual al pasatorilor: Deac – 10, Budescu – 7; Hanca, Nistor și Salomao – 5.

-->
Previous Steliano Filip vs Cosmin Matei! Cât s-a terminat înfruntarea. Unul dintre ei a dat GOL
Next Bratone, îți mai aduci aminte? ”Am jucat precum Bute, poate nu m-a dorit antrenorul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *