Cum ar putea arăta primul ”11” al lui Dinamo cu Juventus București


Dinamo începe sezonul în această seară, de la 21:00, cu Juventus, într-o partidă care se va disputa la Ploiești deoarece formația din Colentina are probleme cu arena proprie. Aceasta nu a putut fi modernizată pentru a putea juca în Liga 1 deoarece terenul a fost retrocedat.

Așa că dinamoviștii vor juca pe stadionul Petrolului, acolo unde Cosmin Contra este foarte iubit după ce le-a adus ploieștenilor Cupa României în 2013.

”Sunt sigur că ploieștenii vor veni pentru mine la stadion dar pentru Dinamo sigur nu o vor face”, spunea antrenorul lui Dinamo aseară la conferința de presă.

Dinamoviștii ar putea începe sezonul cu un singur jucător titular dintre cei cinci transferați în această vară. Este vorba despre Filipe Nascimento care a făcut o pregătire foarte bună alături de Dan Petrescu la CFR Cluj. În cazul în care grecul Giorgos Katsikas nu va fi titular și el poate să intre oricând pe teren. În schimb ceilalți trei, Paul Anton, Juan Albin și Salamao încă nu sunt la 100% capacitate.

Echipele probabile:

Juventus: R. Stoian – Călințaru, Benga, Morariu, Fl. Ștefan – Bucșa, A. Lungu – Buhăescu, Băjenaru, C. Petre – Măzărache

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip – Mahlangu, Busuladzici – Hanca, Nascimento, Rivaldinho – Nemec

Citește și:

Avantajul lui Dinamo cu Bilbao. Cum îi vor spiona „câinii”

Previous Avantajul lui Dinamo cu Bilbao. Cum îi vor spiona "câinii"
Next Mijlocaș al lui Bilbao despre Dinamo: ”Unul dintre cei mai dificili advesari”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *