Cum ar putea arăta echipa astăzi


Fotbalistii dinamovisti la startul meciului amical de fotbal dintre CS Popesti Leordeni si Dinamo Bucuresti, desfasurat pe Stadionul Intergaz din Popesti Leordeni, miercuri 27 iulie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
-->
Dinamo debutează astăzi, de la ora 17:00, în noul sezon din Liga 2, contra Progresului Spartac. Burcă este la primul meci oficial, după ce în primele 3 meciuri amicale a reușit să le câștige.

Dinamo a intrat în cantonament de duminica trecută, la Săftica, la o zi după ultimul amical, cu CS Tunari (2-0). Burcă a dorit un regim spartan, atât pentru a recupera fizic, cât și pentru a-i cunoaște mai bine pe noii elevi.

„Am decis acest stagiu centralizat pentru că trebuie să găsesc cum să îmbin toate elementele pentru a încropi o echipă. Să ne cunoaștem, să avem cât mai multe discuții, să le urmăresc tot traseul, odihnă, refacere, antrenamente, vitaminizare. Dacă nu controlez pe termen scurt, nu va fi bine pe termen lung”, a mai comentat Burcă.

CUM AR PUTEA ARĂTA ECHIPA

Cum va arăta Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Dudea, Amzăr – I. Roșu, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – Buhăescu

„N-am emoții la debut. Nu am timp de așa ceva. În primul rând, trebuie să stabilizez lotul. Ca să avem o echipă, în adevăratul sens al cuvântului, e nevoie de coeziune și stare de spirit. Atât timp cât e vânzoleală, legată de plecări, de veniri, de finanțe, e greu să interpretăm o singură partitură. E nevoie de timp, încă descopăr capacitatea jucătorilor de a se adapta.

Cel mai bine îi voi cunoaște când va fi presiune maximă, probabil, foarte curând. Așa, poți întâlni la antrenamente jucători care sunt «zmei», dar când îi critică tribuna, atunci îi cunoști cel mai bine! Trebuie să avem plusuri de la meci la meci. Din punctul de vedere al conducerii, simt că am dialog. Nici eu nu vreau să dau totul peste cap, o iau încet și cu încredere”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Gazeta Sporturilor.

Clubul a rezolvat pe ultima sută de metri probleme esențiale pentru Dinamo. Așa cum a anunțat GSP.ro, se va continua cu emblema cu cei doi „câini” pe piept, ajungându-se la un acord comercial cu Nicolae Badea.

Au sosit și noile tricouri, care vor fi purtate de astăzi de către elevii lui Ovidiu Burcă. Roș-albii au prezentat ieri după-amiază și contractul cu noul sponsor principal, compania de betting 888.com, care va pompa 350.000 de euro pe sezon în contul grupării.

Citește și:

Dan Negru s-a dezlănțuit: ”Eu am fost complice”. Pe cine numește ”păcălici”

Previous S-au pus abonamentele în vânzare
Next Cum arată cele 3 modele de echipament

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *