Unde vrea să-l folosească Niculescu pe Gicu Grozav. Când semnează


Nu există perioadă de transferuri fără telenovele la Dinamo. Dacă anul trecut a fost Antun Palic, acum Gicu Grozav i-a luat locul fostului căpitan al ”câinilor”. Mijlocașul a refuzat toate ofertele să se întoarcă la Dinamo, doar că Florin Bratu nu a insistat că are nevoie de el, așa că nici conducătorii nu au făcut mari eforturi pentru a-l aduce.

Odată cu venirea lui Claudiu Niculescu lucrurile s-au schimbat. Vizibil îngrijorat de ce a văzut în ultimele luni la Dinamo, Clau-gol și-a dat seama că are nevoie de un jucător ca Grozav în echipa sa și ar putea să fie decisiv acest transfer pentru accederea lui Dinamo în play-off. Așa că ieri dimineață a pus mâna pe telefon și l-a sunat să-l întrebe dacă e hotărât să vină în Ștefan cel Mare. Astăzi urmează doar să se stabilească ultimele detalii și să semneze contractul.

hotel iceberg balcic-->

”Grozav are șanse destul de mari, el și-a exprimat dorința. Mai sunt detalii de pus la punct. Am vorbit personal cu el, iubește acest club, nu ar putea juca niciodată pentru CFR sau pentru Steaua. Îl știu foarte bine și sper să vină.” Claudiu Niculescu, antrenor Dinamo

Cum ar arăta Dinamo cu Grozav

Penedo – Corbu, M. Popescu, Mezague, Vl. Olteanu – Hanca, Gomelt (Cooper), Nistor, Salomao – Grozav – Popa

Citește și:

EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV. Detalii interesante cu Nistor în prim-plan

Previous Gigi Becali, îndrăgostit de fanii lui Dinamo. Efectele acestui lucru
Next EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV. Detalii interesante cu Nistor în prim-plan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *