Cum ar fi?! Mutare-șoc luată în calcul de Dinamo


Dinamo a demonstrat în ultimii ani că este clubul tuturor posibilităților. Periodic, ”câinii” surprind, pozitiv sau negativ, cu tot felul de idei sau lucruri mai altfel decât la oricare altă grupare din România. Astfel că n-ar trebui să surprindă prea mult o ofertă pe care roș-albii i-au făcut-o unui posibil înlocuitor al lui Vasile Miriuță, care a fost confirmat astăzi, nu se știe pentru cât timp, de către Ionuț Negoiță.

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, este dorit de către șefii dinamoviști pentru a prelua echipa. Informația șocantă la prima vedere a fost oferită de Ovidiu Ioanițoaia în această după-amiază, după care jurnaliștii de la Digi Sport l-au contactat telefonic pe antrenor, iar acesta ar fi confirmat! Dar fără să dorească a intra pe post spre a detalia subiectul. Informațiile care circulă în presa de sport spun că, în afara lui Claudiu Niculescu, Dinamo i-a oferit postul de antrenor principal lui Piți, îmbiat să preia de urgență echipa.

Doar că fostul mare rivale al ”câinilor” a refuzat, în primă fază, varianta, transmițând că ar putea lua în calcul varianta de a prelua pe Dinamo doar în pauza competițională, nedorind să se angajeze în acest moment la vreo echipă. Ideea lui Negoiță nu este chiar nouă la echipa din Ștefan cel Mare. Și Cristi Borcea l-a ofertat în trecut pe Pițurcă, doar că fostul selecționer a declinat propunerea la acel moment.

Previous Becali a confirmat discuțiile cu Dinamo despre Nemec. Cum e situația la zi
Next Gigi Becali îl apără pe Negoiță: ”Asta făceam în locul lui”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *