Cum a ajuns Prunea la Dinamo: ”Am vrut să plec când m-au pus în poartă”


-->
Florin Prunea, portar exponențial la Dinamo și la echipa națională a făcut aseară niște dezvăluiri incredibile. El a fost prima dată la Steaua dar a fost refuzat de gruparea care juca pe vremea aceea în Ghencea.

”Eu știu de Steaua. Am crescut la Dinamo, îmi făcea plăcere când jucam cu Steaua. Eu sunt crescut chiar acolo, în cartier, în Drumul Taberei. Eu la Steaua m-am dus prima dată, nu la Dinamo, dar mi s-a spus că sunt prea slăbuț, din punct de vedere fizic. Când m-a văzut domnul Petre Mihai, antrenorul care i-a descoperit pe Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu, mi-a zis: ‘Băi, băiatule, du-te și apucă-te de altceva’”, a dezvăluit Florin Prunea la Digi Sport Special.

După ce la Steaua i s-a închis ușa, actualul președinte al lui CSM Poli Iași a fost dus de tatăl său la Dinamo, acolo unde a crescut împreună cu Bogdan Stelea.

 ”M-a luat tata de mână și m-a dus la Dinamo. Tata lucra în Piața Victoriei, unde era Ministerul de Externe, nu Guvernul. Așa am ajuns eu din Drumul Taberei în Ștefan cel Mare. Doi ani de zile am jucat atacant. Când m-a pus în poartă, n-am mai fost o săptămână la antrenament. Apoi, ușor, ușor am rămas acolo, împreună cu Stelică. Noi am crescut împreună la Dinamo de la nouă ani”, a spus Florin Prunea.
Previous Când se va hotărî dacă Cosmin Contra semnează prelungirea
Next Canotoarele de la Dinamo au obținut 14 medalii la Timișoara

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *