Cum a trăit Borcea retrogradarea echipei


Cristi Bobar, fost oficial la Dinamo, a vorbit despre situația dificilă a formației roș-albe și îl propune pe Mircea Rednic ca antrenor.

„Am discutat în a doua sau în a treia zi de după ce a retrogradat Dinamo. Era negru. Abia scotea câteva cuvinte. Era șocat! E un om care a suferit foarte, foarte mult pentru că a retrogradat Dinamo. Nu-l văd să se mai implice la Dinamo.

El ar vrea să se bată la titlu și asta înseamnă să te bați cu CFR, FCSB, cu Craiova, cu Sepsi, echipe foarte bine organizate din punct de vedere financiar. El e foarte conștient că pe lângă acele 1-2 milioane de care are nevoie Dinamo, mai trebuie investite milioane bune în club pentru a aduce jucători, antrenori, staff și tot ce trebuie.

Mă așteptam ca Dinamo să aibă probleme în acest an, dar nu chiar să retrogradeze. Ce se întâmplă este dureros. Nu știu ce ieșire are. Dar nu cred că va intra în faliment”, a spus Cristi Bobar pentru Fanatik.

„Pe Rednic îl văd ca fiind antrenorul care poate promova Dinamo. Mircea Rednic este clar că ar veni cu alt aer, altă siguranță. Este antrenorul care bagă mâna și în buzunar. Am citit că el ar putea sau dorește să revină la Dinamo. Este antrenorul care, în ultimii ani, a încercat să pună Dinamo pe picioare.”

Citește și:

Marcel Ciolacu: ”Liberalii s-au ascuns pe la Sinaia și au făcut strategie”

Previous Dinamo se poate umple de bani
Next Zi importantă astăzi la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *