Cum a refuzat-o Rotariu pe FCSB


Negocierile dintre FCSB și fostul dinamovist Dorin Rotariu (26 de ani) s-au blocat înainte de a începe, iar Mihai Stoica a răbufnit după reacția pe care a avut-o atacantul lui Ludogoreț și a dat detalii din culise. Managerul general de la FCSB a fost însărcinat să realizeze transferul, dar s-a lovit de un gest neașteptat.

FCSB a încercat să îl transfere pe Dorin Rotariu în actuala fereastră de mercato, fost dinamovist care în prezent aparține de Ludogoreț, însă Mihai Stoica a răbufnit după ce a încercat să inițieze negocierile și a dat detalii din culise.

Revenit în Bulgaria, la Ludogoreț, Dorin Rotariu a fost contactat de FCSB, prin intermediul lui Mihai Stoica. Managerul FCSB recunoaște că i-a scris pe WhatsApp atacantului, însă Rotariu a văzut mesajul și apoi a închis ochii:

„Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris: „Pot să te sun?”. Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Referitor la transferul său, Gigi Becali a confirmat cele spuse de Mihai Stoica:

„M-a întrebat MM Stoica despre el, eu am spus „da”. Știa că mi-a plăcut dintotdeauna, am zis da. După aia nu i-a mai răspuns la telefon lui MM. Nu știu, nu a mai răspuns la telefon. Eu voiam să îl iau mai mult ca să joace atacant, un număr 9. Putea și Cordea să aibă dublură, că el acum nu are dublură”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Citește și:

Sfatul lui Rareș Bogdan pentru oamenii săraci: ”Să creadă”

Previous Adevăratele motive ale demiterii lui Rednic
Next Cine ar urma să fie administrator special

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *