Cum a golit Negoiță conturile lui Dinamo. Ce a făcut Rednic


Așa cum scriam acum câteva săptămâni când se specula că Mircea Rednic are o relație proastă cu Ionuț Negoiță și chiar ar putea pleca de la Dinamo, acest lucru este departe de a fi adevărat. Lui Negoiță i-a venit ca o mânușă venirea lui Rednic la echipă, într-o perioadă în care nimeni nu era interesat de cumpărarea acestui club.

Ce poate fi mai frumos decât să aduci un antrenor bine cotat, cu ochi la jucători, manager și în plus și finanțator atunci când este nevoie?

Iar ultimul episod arată clar ce se întâmplă la Dinamo. Gazeta Sporturilor scrie că Ionuț Negoiță a golit practic conturile clubului după ce a intrat o tranșă din drepturile de televizare. Patronul ”câinilor” a ordonat să fie plătite datoriile pe care clubul le avea la diferite firme din grupul RIN. Clubul a beneficiat de servicii de catering sau cazări la hoteluri la prețuri impuse de afacerist. Așa s-a ajuns ca Rednic să fie nevoit să împrumute din nou clubul cu suma de 50.000 de euro, așa cum am scris acum două săptămâni, pentru ca salariile să fie plătite.

Nici Rednic nu vrea să fie păcălit

Rednic se asigură că primește acești bani înapoi din drepturile TV. Astfel, contractele de împrumut sunt înregistrate la Ligă și el își primește automat banii înapoi. Rednic nu și-a luat până în acest moment niciun ban salariu de la Dinamo, el donând salariul lui de două ori. Odată după ultimul meci cu Sepsi din sezonul regulat, când a mai suplimentat suma cu 5.000 de euro din propriul buzunar și a împărțit 15.000 de euro jucătorilor, și odată luna aceasta, după meciul cu cei de la Concordia Chiajna, când a dat aceiași sumă fotbaliștilor după două victorii consecutive în play-out.

Citește și:

Cosmin Moți, gol decisiv împotriva echipei unde va veni Ioan Becali! Ce-a putut să urmeze după

-->
Previous Probleme cu un jucător. Ce trebuie să facă să rămână
Next EXCLUSIV Îl iubesc colegii: ”Ești ca Oba, Oba! E foarte important pentru noi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *