Cum a fost păcălit Mircea Rednic: ”Păi, fraților”


Mircea Rednic a explicat situația în care a fost la Dinamo în ultimele luni și ce probleme a întâmpinat din cauza lipsei de implicare a lui Negoiță.

”Dacă eu nu împrumutam clubul, nu se puteau plăti salariile. Şi acum sunt două salarii restante. Acum, când pot să aduc jucători, cu buget mai mare, sunt dat afară. Sa vină Rednic să se descurce, cu jucători cu salarii de 1.500 de euro, 2.500, că atât a avut Mallo, şi cu ei am bătut la Botoşani, la Iaşi.

Dar noi nu aveam bani în cont să-i plătim. Şi ce făceam? Ne băteam joc de ei? A trebuit să mă descurc. Dar eu nu cred că m-am descurcat rău. Dacă iei rezultatele din ianuarie, 12 victorii, 4 înfrângeri şi 4 remize. Cea mai bună apărare din play-out. Şi am bătut Mediaşul, cea mai bună echipă din play-out.

Și eu mă așteptam la mai mult, dar punctele nu s-au pierdut cu jucătorii care au venit din decembrie sau ianuarie, ci s-au pierdut înainte. Și eu eram obligat, normal, să le dau șanse ca să-i văd şi eu. Păi Bogdan a venit şi a zis că s-a stabilit că aveam posibilitatea să aduc jucători până la 10.000 contract. Eu știu ce portar vine, la 9.000 salariu. Păi, fraţilor, aşa și eu pot să aduc jucători buni.

Toți care au plecat nu au plecat cu salariul la zi. Au mai cerut și un salariu, două, chiar și patru salarii, la faimosul fundaşul dreapta, Delorge. Nu a fost în stare, din două penalty-uri, n-a ajuns mingea până la poartă”, a precizat Rednic la Digi Sport.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Fanii protestează, Bălănescu lucrează. Mutările pregătite

-->
Previous ULTIMA ORĂ Fanii protestează, Bălănescu lucrează. Mutările pregătite
Next OFICIAL Primul transfer de când a fost instalat Neagoe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *