Cum a ajuns Politic la Dinamo


Dennis Politic a avut evoluții bune în tricoul lui Dinamo, iar fotbalistul ajuns în „Ștefan cel Mare” a mărturisit cum a ajuns să joace în Superliga, după ce roș-albii au reușit să revină în elita fotbalului românesc.

După ce a făcut junioratul la gigantul Manchester United, Dennis Politic a acceptat să vină în această vară la Dinamo. Acesta a devenit repede printre cei mai apreciați jucători, după ce a demonstrat că are o tehnică foarte bună.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a recunoscut că interesul lui Ovidiu Burcă a cântărit enorm în decizia sa de a juca pentru clubul din „Ștefan cel Mare”, care a promovat în Superliga după barajul cu FC Argeș.

„A venit perioada de vară, am așteptat oferte din mai multe părți. Am avut oferte și din ligile inferioare ale Angliei, dar a venit oferta aceasta a lui Dinamo. Am vorbit cu Mister la telefon, m-a sunat, iar asta a cântărit foarte mult pentru mine. A fost foarte important să știu că sunt dorit de antrenor”, a spus Dennis Politic, la „Exclusiv Dinamo”.

Deși Dinamo trece prin momente destul de grele, Dennis Politic a mărturisit că este „o onoare” să joace pentru unul dintre cele mai importante cluburi din România.

„Am considerat că este o oportunitate foarte bună și o onoare să joc la un club precum Dinamo, să demonstrez ce pot, ce am acumulat până la vârsta asta. Știam ce club mare este Dinamo. Crescând în România, i-am văzut la televizor”, a mai afirmat Politic, fotbalist care însă a fost suspendat pentru derby-ul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate pe Arena Națională, scor 1-1.

Citește și:

Ludovic Orban, ironic cu Rareș Bogdan: ”Producători de gogomănii cu tupeu, mergeți la PSD!”

Previous Anunț teribil pentru fanii dinamoviști
Next Trei noi parteneri la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *