Cum a ajuns Dragoș Grigore la Rapid


Dragoș Grigore a avut de ales între Dinamo și Rapid, după despărțirea de Ludogorets. Fundașul central de 34 ani a semnat cu giuleștenii într-un final, spre dezamăgirea masei de suporteri dinamoviști. Cu două zile în urmă, acesta era chemat acasă chiar de către liderii Peluzei, cu care a avut o discuție înainte de a lua decizia finală.

Informația a fost făcută publică chiar de Daniel Niculae, președintele lui Rapid, cel care l-a convins să se alăture echipei nou promovate în Liga 1.

„Dragoș Grigore va fi unul dintre stâlpii echipei în acest sezon. Când am vorbit cu el, l-am rugat să discute și cu fanii lui Dinamo, așa mi s-a părut corect.

Noi suntem pe un drum bun, trebuie să formăm un grup bun și sper să facem o figură frumoasă în Liga 1”, a declarat „Nico” la Digisport.

„Sunt fericit că am reușit să semnez cu Rapid, este un club mare, cu tradiție și cu niște fani superbi. Îmi doresc să avem rezultate bune și să îi facem fericiți pe toți cei care iubesc acest club”, a spus Grigore, pentru fcrapid.ro.

Citește și:

-->
Previous Un oficial din Liga 1 deplânge situația de la Dinamo
Next Șerdean atacă dur DDB: "Ajungeau la pușcărie"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *