Cum a ajuns Claudiu Niculescu să depindă de Dinamo


Claudiu Niculescu a fost propunerea lui Adrian Mutu după ce Cosmin Contra a plecat la națională și „Briliantul” încă era director general la Dinamo. Atunci Clau-gol i-a refuzat pe dinamoviști și până la urmă Ionuț Negoiță l-a ales pe Vasile Miriuță, iar Mutu n-a vrut să lucreze cu acesta și a făcut totul să plece la FRF.

Atunci Niculescu a anunțat că vrea să-și ducă munca la bun sfârșit la Voluntari, iar acum ilfovenii l-ar putea da afară dacă Florin Bratu câștigă duelul cu fostul său coleg din atacul „câinilor”.

”Regretele sunt de prisos, supărarea este mare. Nu mai avem voie să pierdem puncte în special în meciurile de acasă, pentru că lupta în subsolul clasamentului s-a strâns foarte mult. Nu mă gândesc la Dinamo, mă gândesc la echipa mea. Trebuie să ridicăm privirea din pământ pentru că nu avem timp de regrete”, a declarat Claudiu Niculescu pentru Telekom Sport după meciul pierdut pe terenul celor de la FC Botoșani, 1-0.

FC Voluntari are 18 puncte, cu doar 4 în plus faţă de locul care merge la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Gaz Metan are însă un meci în minus.

-->
Previous Un fost dinamovist cu FOARTE mulți bani ar prelua Dinamo
Next EXCLUSIV Probleme MARI pentru un titular al ultimelor etape. Ce are exact

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *