Culisele numirii lui Ovidiu Burcă


Dinamo are un nou antrenor. Potrivit informațiilor Playsport, Ovidiu Burcă a fost luni la sediul clubului, unde a avut o întâlnire cu reprezentanți ai RTZ și cu liderii DDB. Fostul jucător din Ștefan cel Mare a primit „girul” pentru a prelua echipa. Noul sezon din Liga 6 începe pe 6 august.

Ovidiu Burcă va fi noul antrenor al lui Dinamo. Fostul fundaș a fost însoțit în vizita la sediul clubului de Vlad Iacob. „Am discutat cu Vlad Iacob despre Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă în exclusivitate pentru Playsport.

Ovidiu Burcă și Vlad Iacob au mers la Computerland, unde au avut o întâlnire cu Nicolae Badea. Dinamovistii sunt presați de timp, pentru că începe campionatul, programat pe 6 august, astfel că au forțat lucrurile, pentru a repune echipa pe linia de plutire.

„A fost o zi importanta pentru Dinamo. Au fost și sunt întâlniri importante. La sediul clubului a avut loc o întălnire intre Vlad Iacob, care este foarte aproape să fie numit administrator special. Este foarte aproape să fie convocata AGA.

Știm că a fost fixata deja o data, pentru 15 august, dar data poate fi schimbata în cazul în care vă exista aceasta deblocare. Este foarte importanta din puncte de vedere sportiv. Alaturi de Burca și Vlad Iacob au fost și liderii DDB. Cei doi s-au urcat în mașină și au fost la sediul Computerland, unde au luat girul lui Nicolae Badea”, a spus Cătălin Mureșanu la Playsport Live.

Citește și:

Neluț Roșu, mesaj clar: ”Să ajute și conducerea”

Previous Dinamo și-a găsit în sfârșit antrenor
Next Gigi Becali despre Horșia: „Să plece”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *