Culisele explozive din vestiarul lui Dinamo


În cadrul emisiunii „Dinamo 7/9”, dedicată publicului dinamovist și prezentată de PlaySport, Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a lămurit definitiv momentul conferinței de presă explozive pe care a organizat-o în iarnă, după o grevă făcută de jucători. În cadrul conferinței, Burcă și-a strigat dezamăgirea, iar apoi a părăsit sala fără să mai răspundă niciunei întrebări.

Întrebat de moderatorul Cătălin Alexandru ce l-a motivat să facă acest gest, Burcă a explicat: „Nu vreau să am eu dreptate. Am făcut niște lucruri pe care le-am simțit. Am făcut conferința din două motive: pentru a opri o mentalitate păguboasă din vestiarul echipei, și cred că la momentul ăla am rezolvat problema asta, și pentru a le transmite un mesaj suporterilor. Am vrut să le spun că odată cu acel moment oamenii trebuie să revină alături de noi. Cred că eram dator cu lucrul ăsta în special pentru cei care erau cu noi. Am promis că voi instala un ambient de performanță, așa cum am fost eu obișnuit. E un ambient profesionist la Dinamo acum, iar asta mă mulțumește.”

Au urmat schimbări majore

După această conferință de presă, au urmat schimbări majore în echipa Dinamo. Nu mai puțin de cinci fotbaliști, respectiv Buhăescu, Tomozei, Dudea, Fara și Gavrilă, au părăsit echipa. Patru dintre ei au plecat definitiv, în timp ce Tomozei a ajuns la juniori. Fotbalistul mai are contract până la finalul sezonului cu „câinii” și vrea să-l respecte. În acest sens, el a acceptat o reducere salarială de la 2700 de euro pe lună la 1700. Recuperat după o accidentare gravă, apărătorul de 32 de ani vrea să își continue cariera la un alt club din vară.

La momentul conferinței de presă, Ovidiu Burcă a avut curajul să își exprime dezamăgirea față de mentalitatea negativă din vestiarul echipei și să promită un mediu de performanță. După schimbările majore din echipă care au urmat acestei conferințe, pare că antrenorul a reușit să își atingă obiectivul de a instala un ambient profesionist la Dinamo. În ciuda pierderii unor jucători importanți, echipa continuă să lupte pentru a-și îndeplini obiectivele și să ofere suporterilor momente de bucurie pe terenul de joc.

Citește și:

Gest de campioni în Săptămâna Mare

Previous Veste mare pentru Dinamo: ”Exista aprobare”
Next Un meci al lui Dinamo, anchetat de poliție și procuratură

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *