„Cu toții vrem să promovăm!”


Deniz Giafer este om de bază la Dinamo. Ovidiu Burcă l-a folosit de cele mai multe ori în acest sezon 2022-2023, iar fundașul roș-albilor nu și-a dezamăgit antrenorul. Giafer le-a transmis suporterilor care este cea mai mare dorință a fotbaliștilor dinamoviști.

Giafer a avut un 2022 presărat cu bune și rele. Retrogradarea a venit ca o lovitură puternică pentru tânărul de 21 de ani. Barajul cu Universitatea Cluj a dus-o pe Dinamo pentru prima oară în liga a doua. Din vară a început însă reconstrucția sub bagheta lui Ovidiu Burcă. Iar Giafer spune, pentru Playsport, că dinamoviștii se vor opri doar în Liga 1.

„Am simțit retrogradarea pe pielea mea și m-am simțit dator față de club și față de suporteri ca să rămân. Au fost foarte multe incertitudini, dar când au venit domnii Iacob și Burcă, am simțit că se poate face treaba în timp. Cu toții vrem să promovăm, să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Atmosfera din vestiar e foarte bună! Este exact cum ar trebui să fie. Se vede în joc, suntem uniți. Dacă un jucător greșește, suntem acolo să i-o reparăm. Relația cu suporterii este fantastică. Au fost mereu lângă echipă, oriunde unde am jucat. Doar cu ajutorul lor putem să promovăm. Datorită lor există echipă și vreau, cu această ocazie, să le mulțumesc. Sper să nu-i dezamăgim. Le mulțumesc pentru că sunt alături de noi și la bine, și la rău, și aproape de București, și la Baia Mare. Împreună cred că putem duce Dinamo acolo unde îi este locul”, a spus Giafer.

Previous David Popovici, argint la 200 de metri!
Next Cadou de Sărbători: un pas spre noul stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *