Cu cine vrea Dinamo să se lupte la anul! Doi fundași au IMPRESIONAT deja, unul la ”națională”


Dinamo a început să pregătească viitorul sezon după cel dezastruos din prezent. Mai mulți fotbaliști se vor despărți la vară de „câini”, iar Ionel Dănciulescu și Florin Bratu au demarat planurile pentru ediția 2018/2019. Gruparea din Ștefan cel Mare urmează să rămână fără doi fundași centrali în această vară, dar pare să fii găsit stoperul care ar putea fi titular în viitorul apropiat. Mai exact, îl are deja sub contract!

Luka Marici și Giorgos Katsikas vor părăsi clubul, iar în schimbul lor, printre alții, va reveni Constantin Dima. Puștiul de 18 ani a jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe în această ediție, a făcut-o bine, iar miercuri seară a împresionat în tricoul selecționatei Under 19 în victoria entuziasmantă cu Serbia (4-0). A dat și o pasă de gol la reușita lui Tudor Băluță. Dima este om de bază la „tricolorii” juniori și-ar putea deveni și la Dinamo.

Totodată, un alt tânăr, Denis Ciobotariu, campion la juniorii A vara trecută chiar sub comanda lui Florin Bratu, este și el așteptat să se întoarcă la Dinamo, fundașul fiind împrumutat în liga secundă la Chindia Târgoviște, cu care se luptă la promovarea în prima divizie.

Dima are 13 meciuri pentru Sepsi, în timp ce Ciobi are două goluri în 20 de prezențe pentru Chindia.

-->
Previous Dinamo face SPECTACOL la juniori. Ce au reușit
Next Ionuț Lupescu, super-comunicat. Cum îi răspunde lui Răzvan Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *