Cu cine va juca Dinamo meciuri de pregătire+strategia de transferuri


Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit că alb-roșiii au perfectat 3 meciuri amicale pentru cantonamentul de iarnă. Pe deasupra, a comunicat ce strategie de transferuri va avea clubul.

Dinamo va rămâne în țară în pauza competițională din iarnă. Propunerea de a desfășura cantonamentul de iarnă la baza de la Săftica i-a aparținut fostului antrenor Mircea Rednic și a fost acceptată de noul „principal”, Flavius Stoican, conform spuselor lui Iuliu Mureșan.

Dinamo a perfectat deja 3 meciuri amicale pentru luna ianuarie. Doi dintre adversari sunt CS Mioveni și Farul.

„La propunerea lui Mircea Rednic, cum timpul e foarte scurt, am zis că facem la Săftica. Stoican e de acord, i-am spus de la început acest lucru. Avem 3 meciuri perfectate deja: cu Mioveni, cu Farul, pe 8, 12 și 15 ianuarie. Vom juca la Constanța și la Mioveni, sunt terenurile mai bune. Ne deplasăm noi, ca la meci”, a spus Mureșan la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Odată cu deschiderea ferestrei de transferuri, Dinamo va încerca să aducă fotbaliști români și comunitari, care să fi avut parte de acțiune în prima bucată a sezonului.

„Vor veni jucători pregătiți, care s-au antrenat și au jucat măcar câteva meciuri la echipele lor. Nu putem lua jucători extracomunitari din anumite motive, și financiare: sunt mult mai scumpi. Și formalitățile sunt mai dificile. O să luăm jucători români și comunitari”, a transmis administratorul special de la Dinamo.

Citește și:

I-a scăpat, cauză a mortalității mari din cauza Covid! Rafila: ”Lipsa de acces în spitale”

-->
Previous Rednic nu renunță la Dinamo: "Se va ajunge la judecată"
Next Primul transfer ratat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *