Cu cine va juca Dinamo barajul


Astăzi s-a jucat ultima etapă din play-off-ul Ligii 2. Dinamo și-a aflat adversarul din dubla manșă de la baraj, și așa cum era de așteptat aceea este Universitatea Cluj.

Singura șansă a lui ”U” de a promova direct era să o învingă pe Concordia Chiajna, iar FC Hermannstadt să piardă cu CSA Steaua, însă aceștia și-au pierdut orice speranță deoarece și-au menajat titularii pentru meciurile de baraj.

Rezultatele etapei 10

Concordia Chiajna-”U” Cluj 1-0
FC Hermannstadt-Steaua 0-0
Unirea Slobozia-Petrolul 0-0

Clasamentul final

1. Petrolul 63p – PROMOVATĂ ÎN LIGA 1
2. FC Hermannstadt 63p – PROMOVATĂ ÎN LIGA 1
3. ”U” Cluj 57p
4. Steaua 50p
5. Concordia Chiajna 44p
6. Unirea Slobozia 41p

Așadar, cele 2 meciuri de la baraj vor fi: Dinamo – ”U”Cluj și Concordia Chiajna – Chindia. Meciurile se vor disputa în dublă manșă. urmând ca mâine să se tragă la sorți ordinea disputării meciurilor.

Revine Ivanovski la baraj

Ivanovski a resimțit probleme musculare, iar oficialii „câinilor” se temeau ca acesta să nu fi suferit o ruptură. Potrivit sport.ro, RMN-ul efecutat sâmbătă de atacant a rezultat doar o întindere. Informația a fost confirmată de GSP.ro de surse din cadrul clubului.

Astfel, oficialii lui Dinamo sunt optimiști că îl vor recupera pe Ivanovski pentru baraj, mai ales că „vârful” din Macedonia are o condiție fizică excelentă.

Citește și:

Tudor Chirilă l-a făcut praf pe Klaus Iohannis: ”A minţit”

-->
Previous Dănuț Lupu o vrea pe FCSB campioană
Next O nouă performanță extraordinară la handbal

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.