Cu cine va fuziona Dinamo în 2-3 ani


-->
Acționarii dinamoviști Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Dan Gătăianțu, alături de antrenorul Ovidiu Burcă, au participat la o discuție cu suporterii „câinilor” care au cumpărat acțiuni prin SeedBlink, alături de reprezentantul platformei, Mircea Ghiță.

În cadrul discuției online au fost atinse mai multe subiecte importante, pe care le puteți citi detaliat mai jos:

1. Care este scopul acțiunilor pentru suporteri, disponibile pe platforma SeedBlink, la 1.172,08 euro fiecare?

Andrei Nicolescu: „Reprezintă deschiderea noastră, nu o salvare sau o finanțare a acestui club. Prin acest lucru ne-am dorit să ne arătăm recunoștința pentru cei care 4-5 ani de zile au făcut chestiunea asta fără să aștepte nimic în schimb.

Eu am fost foarte impresionat, cu mult timp înainte să fiu implicat în proiectul de la Dinamo, de modul în care fanii lui Dinamo și oamenii care iubeau acest brand au putut să coaguleze o energie de o asemenea intensitate pentru club.

Cum putem să arătăm că ceea ce au făcut acești oameni contează pentru noi, cei care ne-am asumat în februarie să salvăm clubul? De aici a plecat toată strategia. Cred că mesajul e cel mai important: noi dăm posibilitatea oricui a făcut acest lucru cumva pe gratis până acum să devină o voce în interiorul clubului”

R&W va fuziona cu Dinamo!

2. Se cumpără acțiuni în compania Red & White sau în clubul Dinamo?

Eugen Voicu: „Cine cumpără acum acțiuni într-un SPV (n.r. SPV = special purpose vehicle, o entitate legală prin care investitorii devin acționari) devine acționar în Red & White. Investiția se face o singură dată, nu are recurență anuală.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, aceste acțiuni vor deveni acțiuni la clubul Dinamo. În momentul în care Dinamo va ieși din insolvență și noi ne putem organiza altfel, vom face o fuziune între R&W și clubul Dinamo, probabil peste 2-3 ani. Cine cumpără acțiuni astăzi în acest SPV la final va avea acțiuni în clubul Dinamo, ca să fie destul de clar acest mesaj”

3. Valoarea unei acțiuni cumpărate de suporteri se va dilua odată cu creșterea numărului de investitori?

Eugen Voicu: „În funcție de suma care se va strânge, va fi alocat un anumit procent SPV-ului care se creează în compania R&W. Cine investește acum va avea un randament de 3-4 ori suma investită în 5 ani, pentru că noi asta ne dorim.

Nu strângem bani de la suporteri pentru a finanța activitatea clubului, ci pentru a avea și ei un beneficiu material, în afară de a fi aproape de club și a deveni ambasadori ai clubului, în funcție de suma investită și de beneficiile pe care le vom contura ulterior”

Dan Gătăianțu: „Noi avem prevăzut pentru toți acționarii, fără excepție, o clauză anti-diluare. De exemplu, dacă noi reușim să ne atingem ținta de 1.948.000 de euro prin SeedBlink, corespunde 12,38% din acțiunile R&W. Toți acționarii din acest SPV vor deține 12,38%”

Eugen Voicu: „Noi închidem operațiunea asta și dacă strângem mai puțin bani. Indiferent dacă vorbim de câteva sute de mii de euro sau de un milion și ceva, ei (n.r. suporterii care investesc) vor deveni acționari și vor beneficia de aceste clauze de non-diluare și de tot ce vorbim noi”

Citește și:

CTP s-a răstit la Sorana Cîrstea: ”Domnișoara Make. Exercițiu de prostire în față”

Previous Dinamo e aproape de o mare lovitură
Next Dinamo mai aduce încă doi jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *