Cu cine ține Șumudică în derby. Declarații SPUMOASE despre Rednic


Marius Șumudică s-a întors astăzi în România, după ce a avut aseară un meci cu Al Faisaily, fosta echipă a lui Rednic, scor final 0-0. Fostul antrenor al Astrei a venit în țară să urmărească derby de România și nu a ratat ocazia să-l ATACE dur pe Mircea Rednic. ”Pentru foştii mei jucători de la Astra care sunt acolo, sper ca FCSB să se impună!”, a spus Șumudică.

„Sper să rămân cât mai mult (n.r. în Arabia Saudită). E foarte greu acolo. Când pierzi un meci, două… praf de mers. L-aţi văzut pe Mircea, s-a întors repede. Nu că tiroida, că… s-a întors, că nu mergea. Şi i-au zis, du-te Mircică! Că nu te aşteaptă nimeni. Probabil asta o să îi spună şi lui Şumudică când nu merge treaba. În fine, nu mai vreau să mai intru în alte amănunte cu fostul meu coleg de echipă şi fostul meu antrenor, care de câte ori are şansa, încearcă să înţepe pe toată lumea. Şi Dumnezeu îţi mai dă câte o pălmuţă.

Nu ştiu, eu nu am vorbit absolut nimic. Am văzut că pe la conferinţele de presă comentează că de ce mi-a fost rău, că ce buget am avut eu şi nu a avut el, altele de genul ăsta. Nici nu mă interesează, nu am nicio treabă Îi doresc baftă domnului Mircea Rednic, este unul dintre antrenorii titraţi, unul dintre managerii din România…. cred că singurul manager din România la ora actuală care face şi desface şi la transferuri şi peste tot. A găsit cred că şi mediul propice în momentul de faţă.

Să dea Dumnezeu să prindă playoff-ul, ceea ce îşi doreşte foarte mult,împreună cu fata dânsului, cu care lucrează foarte bine în ultimul timp. Ce să facem? Trebuie să ne apucăm să aducem familiile aproape de fotbal, pentru că am văzut că asta este reţeta succesului în ultimul timp. Şi i-am bătut şi când au băut până la 7 dimineaţa (n.r. Astra – Dinamo 4-2, în finalul sezonului 2015-2016). Băuse Moraes vreo 18 beri săracul, şi a dat şi gol. Mai bine ciocul mic, Mircică, vezi-ţi de treaba ta. Şi nu mai vorbi nici de Luţu, nici de Şumudică, nici de Dică, nici de…

El e un băiat abil, un băiat pe care îl duce capul şi face glume. Şi crede că le ştie pe toate. Dar, deocamdată, în ultimul timp… puncte, puncte”, a spus Şumudică la revenirea în ţară.

Citește și:

Lupu e avocatul lui Rednic. I-a dat replica lui Șumudică pe același ton ironic

 

Previous Fanii vor fi din nou la înălțime în DERBY. Ce moment pregătesc
Next Tică Dănilescu, dezvăluire ȘOCANTĂ: "De aceea a luat Negoiță Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *