Cu cine este comparat Robert Moldoveanu


Robert Moldoveanu este modelul jucătorului tânăr cu picioarele pe pământ, talentat, care muncește pentru a-și construi o carieră frumoasă în fotbal, chiar dacă a fost răpus la un moment dat de două accidentări destul de grave. El a reușit să se impună în echipa lui Florin Bratu, mai ales că Dinamo va rămâne fără Adam Nemec la vară.

Totuși, Moldoveanu a fost luat în vizor de câțiva spectatori după ce și-a scos tricoul ca să-i ureze ”La mulți ani” mamei sale: „Nu mai face ca Moruțan! Trebuie să fii altfel, nu te lua după ăla! Dă tu goluri și lasă tricoul pe tine”. Fanii au făcut referire la gestul lui Moruțan de la meciul decisiv dintre selecționatele Under 19 ale României și Ucrainei, când Olimpiu a dat gol, 1-0, și-a scos tricoul și a luat al doilea cartonaș galben, după eliminarea lui „tricolorii” fiind învinși cu 2-1 în prelungiri și eliminați din drumul spre Campionatul European.

Florin Bratu i-a luat apărarea jucătorului: „Nu cred că a fost o mare problemă că și-a scos tricoul, a fost un mod de a se bucura. Pe fondul emoțional al bucuriei, reacționezi sub diverse forme. Nu l-am certat, pentru că nu cred că a sărit calul! Era mai rău dacă avea vreun cartonaș”, a spus tehnicianul.

-->
Previous ULTIMA ORĂ S-a ajuns la un acord. Cumpărătorul lui Dinamo nu e șeicul!
Next Cine este OMUL cu care s-a înțeles Negoiță. Este un israelian foarte cunoscut în lumea fotbalului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *