Cu cine atacă Bratu pentru prima victorie în Bănie. Un om important lăsat acasă


Dinamo a ajuns deja la Craiova, unde diseară de la ora 21:30 va juca împotriva echipei locale. Roș-albii nu au învins niciodată pe terenul celor de la CSU, obținând doar 4 remize în 7 confruntări directe în toate competițiile, în rest gazdele impunându-se de 3 ori. Inclusiv la ultima partidă, gol Bancu, meciul de debut al lui Florin Bratu ca antrenor la Dinamo.

Tocmai de aceea „câinii” sunt motivați și țintesc victoria. Ar fi prima în deplasare în acest sezon, mai ales că echipa a luat câte trei goluri în precedentele partide pe teren advers. „Mitraliera” s-a gândit la un prim 11 cu Penedo – Delorge, Popescu, Katsikas, R. Grigore – Hanca, Gomelt, Nistor – Pesici, Popaz Salomao. Nu e exclus nici ca Sorescu sau chiar Cooper să apară în formula de start. Au mai făcut deplasarea Eșanu, Popovici, Olteanu, Ciobotariu, Axente și Neicuțescu. În schimb, Moldoveanu, cu meciuri și cu goluri în mandatul lui Bratu, a fost lăsat acasă. Tot la fel Corbu, Ehmann, Șerban și Târcoveanu.

Citește și:

Torje a uitat de FCSB. Coleg cu un fost „galactic”

-->
Previous Realitate sau amăgire? ”Am o alergie, Mister decide dacă joc”, a spus unul dintre cei mai importanți adversari de diseară
Next Torje a uitat de FCSB. Coleg cu un fost "galactic"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *