Cu cine a vorbit Nicolae Badea pentru a veni la Dinamo


-->
Dinamo putea începe cu un succes al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic, însă meciul cu UTA s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Acum urmează două săptămâni în care Mircea Rednic să pună la punct echipa, iar în club ar putea apărea nume noi. Ionel Dănciulescu a dezvăluit, în direct la Fotbal Club, că Marius Niculae este curtat de Dinamo.

Directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, speră ca în zilele următoare să coopteze în conducerea clubului un nume important: „La nivel admnistrativ, eu m-aș bucura să vină Dănciulescu sau Marius Niculae.

Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat.

Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipa tot timpul, ar putea fi Niculae sau Dănciulescu. Amândoi au şanse egale, nu vreau să mă pronunţ, deşi poate ştiu, dar în momentul de faţă nu pot să zic!”, a spus Iuliu Mureșan, după Dinamo – UTA.

„N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni, nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae.

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae”, a spus Dănciulescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

”Nu vreau să vorbesc despre asta, dar îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”, a mai precizat Mircea Rednic.

Citește și:

Ce a spus Mircea Rednic despre întoarcerea lui Gnohere

Previous Iuliu Mureșan anunță noi transferuri: „O să mai aducem”
Next Mircea Rednic îl ataca dur pe Mirel Rădoi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *