Cu ce star mondial s-a pozat Rici. Azi, are ultimul amical în Spania


Ricardo Grigore este unul dintre cei doi dinamoviști convocați de Mirel Rădoi în cantonamentul iberic al selecționatei de tineret. Fundașul central n-a jucat contra Spaniei (0-1), așa cum a făcut-o Deian Sorescu, cu o evoluție apreciată în ultima jumătate de oră.

Dacă bănățeanul s-a duelat pe gazon cu Sergio Reguillon, unul dintre tinerii propuși de Real Madrid pentru starurile de mâine ale fotbalului mondial, Rici, alături de alți componenți ai lotului, s-au întâlnit pe stradă cu Marcelo. Brazilianul, un fundaș stânga de mare calitate, un campeone cu ”galacticii”, dar care în mandatul lui Santiago Solari a trebuit să fie rezerva tocmai a tânărului Sergio Reguillon. Apărătorul ”câinilor” este fan al trupei blanco și a ținut să fie în poză alături de brazilian.

Astăzi, Rici ar putea apărea pe gazon în ultimul amical din Spania, cu naționala U20 a danezilor. Pe care FRF a prezentat-o în ultimele luni în comunicatele de media ca fiind selecționata U21, doar că aceasta din urmă a jucat aseară cu Franța.

Citește și:

Ședință decisivă azi la club: amenințări și o situație delicată

-->
Previous De ce se plâng străinii aduși de Rednic. Situație care dă bătăi de cap
Next Ședință decisivă azi la club: amenințări și o situație delicată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *