Cu ce probleme se confruntă Albin


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, explică de ce Albin a urmărit meciul de la lojele stadionului ”Ilie Oană”, acolo unde a fost foarte apreciat și chiar are o fotografie pe pereții de la vestiare. Așa cum am tot scris în ultimele zile, Albin a avut un program infernal dar își dorește enorm să se pregătească și să fie la 100% capacitate până la meciurile cu Athletic Bilbao.

”Albin a venit dar el are o problemă de fus orar. Trebuie să se adapteze și la căldura din România, nu se odihnește de două nopți. Acum încercăm să-l ajutăm ca să se odihnească și să fie cât mai repede la 100% din capacitatea sa.

Face pregătire, a bifat deja două antrenamente, sperăm, împreună cu staff-ul să-l punem pe picioare foarte, foarte repede”, a spus Contra aseară.

Tehnicianul ”câinilor” este convins că Albin se va impune la Dinamo.

”Am încredere că Albin va fi același de la Petrolul, este un jucător foarte bun, extraordinar, își dorește foarte mult să joace bine la Dinamo, e ambițios. De aceea spus că va fi același Albin de la Petrolul, poate chiar și mai bun”, a spus ”Guriță”.

După ce a urmărit meciul de la loje, el a coborât și a văzut finalul meciului pe tunelul de la vestiare și apoi a mers alături de Paul Anton să-i felicite pe noii săi colegi. Apoi a mers direct să se odihnească la hotel.

Citește și:

Salomao despre fani: ”Mi s-a făcut pielea de găină.” Ce cântec i-a compus galeria!

-->
Previous VIDEO Ce mesaj a postat Rivaldo după ce fiul său a înscris. Când va veni în România
Next INTERVIU EXCLUSIV Nascimento: ”Fanii au fost forța noastră”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *