Cu ce formulă atacă Dinamo diseară. Bratu are două variante ofensive


Dinamo debutează diseară în cea mai nedorită competiție pentru toată suflarea alb-roșie, play-out-ul Ligii 1. Adversarul va fi Gaz Metan Mediaș, penultimul loc din clasament, care vine la București după o serie de 13 meciuri consecutive fără victorie. Florin Bratu este la prima partidă ca antrenor în prima divizie contra lui Cristi Pustai, un tehnician care nu l-a plăcut în perioada când ”Mitraliera” a fost fotbalistul sibienilor în 2011-2012.

Ce pregătește Bratone pentru diseară? Va fi cel puțin o modificare în formula de start față de meciul de marțea trecută de la Craiova din Cupa României. Hanca și-a revenit, se simte mai bine după problemele la glezna stângă, doar că Florin e tentat să joace cu Romera titular ca fundaș dreapta. Cu toate că are partea sa de vină la reușita lui Bancu, Penedo rămâne titularul postului. Nu se estimează permutări în defensivă, apoi sunt două opțiuni. Dacă Daniel Popa și-a revenit după un deces în familie, ar putea fi titular. Cu toate că Bratone mai vrea să încerce o dată varianta cu Pesici vârf împins, mai ales că Nemec, cu toate că s-a întors la antrenamente, încă nu este refăcut complet. Dacă va fi aleasă varianta ca Popa titular, atunci sare Monroy ”Xabi Alonso” din schemă și trece Nistor lângă Mahlangu.

”Câinii” ar putea începe în formula Penedo – Romera, Marici, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Monroy – Torje, Nistor, Salomao – Pesici.

-->
Previous FOTO Cum arată gazonul de pe Ștefan cel Mare
Next Oficial CNI: ce capacitate va avea noul stadion Dinamo. Cu ce sunt surprinși fanii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *