Pe cine poate întâlni Dinamo în turul trei al Europa League


-->
Dinamo va avea de tras tare în această pauză competițională pentru a avea șanse să ajungă în grupele Europa League. Chiar dacă nimic nu este imposibil, alb-roșii vor da de formații foarte puternice în turul trei preliminar din cauza coeficientului slab.

Astfel, indiferent de ce se va întâmpla în primele două tururi, formația lui Contra nu are cum să devină cap de serie la tragerea la sorți pentru turul trei. „Câinii” vor avea parte de un adversar redutabil.

 Zenit, Fenerbahce sau Galatasaray, Sparta Praga, AC Milan, PSV, AA Gent, FK Krasnodar, Olympique Marseille, Dinamo Zagreb și Everton sunt câteva dintre numele grele pe care formația din Ștefan cel Mare le poate întâlni în turul 3. Tot aici se vor regăsi și formații din Spania și Franța, scrie Digi Sport.
Tragere la sorți a turului 3 va avea loc pe 14 iulie, iar partidele se vor disputa pe 27 iulie și 3 august. În cazul în care Dinamo va merge mai departe, meciurile din play-off sunt programate pe 17 și 24 august, tragerea la sorți urmând a avea loc pe 4 august.
Previous FOTO Filip și Hanca au plecat în vacanță. Ultima singur pentru Steliano
Next Nicolae Badea a reacționat după comunicatul MAI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *