Cu ce echipă a semnat Irobiso


Petrolul Ploiești a confirmat transferul unui nou jucător, înaintea începerii noului sezon al Ligii 1 – Superliga.

Christian Irobiso, atacantul nigerian, a semnat un contract pe doi ani cu „găzarii” și va rămâne astfel în România. Fotbalistul sosise în țara noastră în vara anului trecut, când s-a alăturat lotului celor de la Gaz Metan Mediaș.

Negocierile au fost confirmate încă de zilele trecute de conducerea Petrolului, iar acum, fostul atacant de la Dinamo a fost prezentat oficial.

Petrolul a anunțat mutarea lui Irobiso pe „Ilie Oană” printr-un comunicat emis pe site-ul oficial al clubului, însoțit de o poză cu atacantul pe stadionul echipei pe care o va reprezenta în următoarele două stagiuni.

„Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul nigerian Christian Irobiso, acesta semnând cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următoarele două stagiuni. Atacantul în vârstă de 29 de ani, născut la Lagos, în Nigeria, vine tot din Liga 1, unde a evoluat din vara lui 2021, pentru Gaz Metan Mediaș (23 meciuri/2 goluri marcate) și Dinamo București (8 meciuri/3 goluri marcate). De-a lungul carierei sale, Irobiso a mai jucat în primele două eșaloane din Portugalia, la Pacos Ferreira, Unio Madeira, Farense, Cova Piedade și Varzim, dar și în ligile de elită din Slovacia, la FK Senica, și Cehia, la FC Vysocina.

Bun venit, Christian Irobiso!”, se arată pe site-ul nou-promovatei.

Citește și:

Rafila anunță că nici vaccinații cu trei doze nu mai sunt protejați: ”Estimăm acest lucru”

Previous Cine ar urma să fie administrator special
Next Steliano Filip ar putea rămâne la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *