Criza financiară se acutizează. Ultima îngrijorare a dinamoviștilor


În Ștefan cel Mare sunt probleme mari cu banii! Dinamo parcurge o etapă neagră în istoria clubului și a echipei și situația financiară dă mari frisoane „câinilor”, iar dinamoviștii sunt îngrijorați în perspectiva deplasării de duminică de pe litoral.

Câinii” speră că vor avea resurse financiare pentru o noapte de cazare la Constanța! La ultima deplasare, au întâmpinat probleme mari atunci când a venit vorba despre varianta de a înnopta la Brașov, la o jumătate de oră de mers de Sfântu Gheorghe, acolo unde s-a jucat partida cu Sepsi (0-2). Mai exact, din cauza unor datorii neonorate la hotelul Ramada din Brașov, respectiva locație a fost reticentă în a-i găzdui pe elevii lui Cosmin Contra!

„Luaserăm în calcul să plecăm direct la Sfântu Gheorghe, de la Săftica, în ziua meciului. La cum am jucat, mai bine făceam așa. Bogdan Bălănescu era disperat vizavi de această situație, dar a reușit cumva să se împrumute câteva mii și să rezolve cazul”, au povestit dinamoviștii. S-au achitat 15.000 de lei restanți, astfel că roș-albii au putut înnopta la Brașov, înaintea partidei cu Sepsi.

Acum, din nou, se caută resurse financiare pentru deplasarea de la Constanța, scrie gsp.ro.

Citește și:

Un fost politician dinamovist dezvăluie: ”Trebuia să scrie pe titlu și numele meu”

Previous Un fost politician dinamovist dezvăluie: ”Trebuia să scrie pe titlu și numele meu”
Next Dănuț Lupu anunță: "El e singurul care poate salva Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *