Critici pentru Mihalcea și de ce se pariază pe Țălnar


-->
Dinamo și-a schimbat ieri staff-ul tehnic după ce Mihalcea a avut un parcurs dezastruos la echipă, pe care a lăsat-o pe penultimul loc în play-out, retrogradabil. Cristi Pulhac știe ce ar trebui să se întâmple la Dinamo în viitor odată cu venirea lui Cornel Țălnar.

”Cred că Țălnar va aduce un pic de strictețe în vestiar. Am observat ceva. Toți jucătorii care s-au făcut antrenori sunt total diferiți față de cum erau ca jucători. Mai vorbeam cu unii când eram jucători, iar acum fac total invers față de cum gândeau în momentul respectiv. Mi s-a spus așa: Ai să vezi și tu când o să fii antrenor că nu e aceeași situație ca atunci când erau jucător.

Am zis OK, nu e aceeași situație, dar analizăm și noi antrenorii de atunci și ziceam: ”Uite, eu n-o să fac niciodată asta”. Nu știu care a fost situația acum.

Eu am fost coleg cu Adi Mihalcea, e un băiat extraordinar. M-am bucurat mult pentru el, mai ales că a venit un dinamovist la echipă. Dar să nu poți să ții în frâu echipa asta? Nu ai vreun Niculescu, nu ai vreun Dănciulescu, nu ai vreun Ganea, mai eram și eu cu gura mare”, a declarat Pulhac, la GSP Live.

Citește și:

Negoiță a greșit și când a dat bani: ”Enorm”. Ando a dezvăluit cine nu l-a lăsat să investească la Dinamo

Previous ”Câinii” s-ar putea îmbogăți peste noapte. Mutarea neașteptată
Next Gigi Becali pune presiune înainte de verdictul de la Comisia de Disciplină

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *