Critici dure aduse lui Dusan Uhrin


Fostul antrenor al lui Dinamo din urmă cu 4 ani, Vasile Miriuță, îl acuză pe Dusan Uhrin pentru că nu a învățat încă limba română, deși are ani buni de când antrenează în Liga 1.

„Îl avem pe Dusan (Uhrin, antrenorul lui Dinamo – n.r.) . E inadmisibil să mergi să antrenezi într-o țară, de unde ești plătit, de acolo iei salariul, și tu după șase ani de zile să dai tot interviu în limba engleză. Nu accept lucrul acesta, nu mă respecți. Mi se pare lipsit de respect. E o lipsă de respect. Dacă îți dorești ceva, nu există să nu reușești sau să înveți cât de cât.

Pe mine în Ungaria, la Gyor, tot așa, m-au luat așa, măi Loți, tu când vorbești ungurește cu noi? M-am uitat așa la el în saună, m-au luat transpirațiile, desi eram în saună. M-am pus să învăț maghiara, care e o limbă foarte grea, credeți-mă.

Dacă vrei să înveți, și chineza o înveți. Important e să încerci. Lumea, știm cu toți, acceptă dacă vede că încerci, că vrei ceva. Nu se supară nimeni dacă încerci”, a spus Vasile Miriuță la Playsport Live.

Miriuță nu este singurul fost dinamovist care îl critică pe actualul antrenor al echipei. Ionel Ganea crede că roș-albii au greșit când au renunțat la Mircea Rednic.

Avea alte așteptări de la ceh

„N-am văzut nicio schimbare în bine de când e Dusan Uhrin antrenor la Dinamo. Nici jucătorii aduşi n-au venit cu o mare contribuţie pentru a creşte în valoare jocul echipei. Aveam alte aşteptări de la ei.

Părerea mea e că Dinamo a greşit când l-a schimbat pe Mircea Rednic, cea mai mare greşeală, el trebuia lăsat să-şi ducă strategia până la capăt, sunt sigur că dacă era lăsat putea să o ridice pe Dinamo în clasament. Mircea Rednic e unul dintre cei mai valoroşi antrenori români.

Acum, să răspundă cine trebuie să răspundă pentru deciziile luate, pentru locul pe care echipa va termina campionatul”, a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro.

Citește și:

Tezele obligatorii ar putea fi eliminate din viitorul an școlar: premieră pentru elevi

Previous Dusan Uhrin a renunțat la 2 jucători
Next Elis Bakaj gata să revină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *