Cristi Pulhac: „Ei nu înțeleg ce înseamnă Dinamo”


Dinamo rămâne fără victorie în Liga 1 de aproape 4 luni. A trecut atât de mult timp de la ultima victorie, încât „câinii” vor întâlni ultima echipă învinsă chiar peste 2 etape. Așadar, aproape un tur întreg fără victorie.

Într-o intervenție telefonică la „Ora Exactă în Sport”, Cristi Pulhac a vorbit despre ceea ce se întâmplă la Ștefan cel Mare și care ar fi cauzele pentru care s-a ajuns aici.

„Toată lumea pe care am auzit-o în ultimul timp vorbind despre Dinamo încerca să găsească o motivație. Nu-mi dau seama, sunt jucători buni, de echipă națională. A venit și nea Mircea, știu ce fel de antrenamente face, are experiență. Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă. Mă gândesc că unii jucători nu sunt de Dinamo. Eu am tras o groază să prind măcar banca de rezerve. Presiunea care este pe anumiți jucători e mare, probabil unii nu pot face față.

La Dinamo nu există răbdare, s-a încercat și cu copiii. Dacă nu investești, copiii îți pleacă. Nu aveau mingi, nu aveau echipament. E greu să crești pepiniera asta dacă nu sunt bani. Problema jucătorilor străini aduși din străinătate este că nu sunt buni. Ei nu înțeleg ce înseamnă Dinamo. Nu-i condamn, dar e destul de dificil pentru un jucător din străinătate.”, a declarat Cristi Pulhac la PRO X.

Citește și:

Dacian Cioloș acuză alianța PSD-PNL: ”Sunt oameni de stat la stat, care adună bani”

-->
Previous Ionel Ganea dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo
Next Cine este omul care este nerăbdător să lucreze la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *