Cristi Munteanu: „O șansă în plus”


Fostul portar al lui Dinamo cu mai bine de un deceniu în urmă, Cristi Munteanu, consideră că eliminarea lui Cortacero din peisajul de la Dinamo, dar și intrarea clubului în insolvență, sunt vești bune pentru suflarea dinamovistă.

„Cedarea acțiunilor de către Cortacero e o șansă în plus, pentru a găsi un eventual investitor serios. Șerdean măcar e român, știe ce înseamnă Dinamo pentru fotbalul românesc. Sper că Șerdean să dea clubul cuiva care chiar vrea să investească. Cu spaniolul ăsta ce să discuți, ce sa negociezi? N-ai cu cine.

Nu poți să faci o comparție între Cortacero și Negoiță. El nu a avut un mandat de patron, nu s-a implicat deloc. Putem să vorbim de mandatul DDB. Tot meritul e al lor, pentru că au reușit să mențină echipa pe linia de plutire. Cortacero… Nu știu ce a vrut băiatul ăla să facă, ce planuri avea, dar a fost foarte aproape să îngroape un club istoric”, a spus Cristi Munteanu pentru Sport.ro.

„Cred că intrarea în insolvență este salvarea clubului. E singura metodă pentru a supraviețui și a duce clubul mai departe. Știți vorba aia, „supraviețuiești ca să lupți și în altă zi”. Nu se va juca în cupele europene, dar altele sunt problemele acum. Dupa ce au dispărut atâtea cluburi, astea ne mai trebuie, să dispară și Dinamo… Mai ales acum, că a promovat Rapidul și Farul s-a întors în Liga 1.

Îi înțeleg și pe jucători, pentru că au avut de suferit din punct de vedere financiar. De aia pleci de acasă, ca să aduci un ban familiei. E greu, dar sper să vină vremuri mai bune. Greutatea tot pe umerii DDB va cădea și tot ei vor trebui să rezolve situația financiară, să plăteasă jucătorii. Jucătorii au rămas, au salvat clubul, eu îi înțeleg. S-au menținut în Liga 1, când mulți nici nu mai sperau că Dinamo se salveaza”, a mai spus Munteanu.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Unde putem încerca zborul cu parapanta

-->
Previous Ionuț Lupescu vrea să cumpere acțiunile de la Cortacero
Next Vrea înapoi la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *