Cristi Munteanu îi atacă pe conducătorii lui Dinamo


Fostul portar dinamovist, Cristi Munteanu, iese la atac. Munteanu a spus că Ionuț Negoiță este vinovat de ce se întâmplă la club și că jucătorii lui Dinamo au nevoie de un conducător care să impună respect și teamă.

„De când a venit la Dinamo, Ionuț Negoiță a luat decizii greșite. S-a înconjurat de oameni care nu se pricep la fotbal. Dinamo a avut doar o zvâcnire, când s-a calificat în Europa League. Probleme sunt de la cap, jucătorii n-au nicio vină. Nu ei au venit la Dinamo și au semnat singuri contractele.

hotel iceberg balcic-->

Dinamo este fără conducător de când a fost preluată de Negoiță. Când eu eram la echipă, mai beam și mergeam la petreceri. Dar le făceam cu cap. De ce? Pentru că erau un «nebun» ca Borcea acolo și un lord ca Badea. Inspirau teamă, rușine și respect. Jucătorii lui Dinamo n-au teamă și respect față de Negoiță.

Trebuie controlați. Borcea era ca Becali. Și mai era și Badea, în ochii căruia îți era rușine să te uiți dacă pierdeai. Mai era și Nețoiu, care era și el vulcanic”, a spus Cristi Munteanu la Pro X.

Previous Ionuț Negoiță: ”Am fost autist” Ce l-a făcut să spună asta.
Next Jucătorul care a căzut la mijloc în scandalul ”petrecăreților”. Cum va scăpa acesta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *