--> -->

Cristi Chivu ofertat de Dinamo


-->
Cristi Chivu , antrenorul celor de la Inter Primavera, a fost contactat de cei de la Dinamo pentru a veni pe un post de conducere în cadrul clubului, însă fostul internațional a declinat oferta din Ștefan cel Mare. Acest lucru se întâmpla cu câțiva ani în urmă.

Invitat la AS.ro LIVE, Bobar susține că el și Negoiță s-au întâlnit cu Chivu, dar acesta a refuzat pentru merge la Inter. Cristi Chivu a luat-o de jos, după ce și-a obținut licența de antrenor. A preluat echipa U14 a celor de la Inter, iar acum este tehnicianul celor de la Inter Primavera. Nu este exclus ca, la un moment dat, Chivu să ajungă și la prima echipă.

„Cristi Chivu a avut ofertă de Manager General, de la Dinamo. Ne-am întâlnit la Stejarii, am discutat, dar el a refuzat. Făcea ce voia el la Dinamo.

A refuzat, a zis că vrea să meargă în Italia, să antreneze copii. El a luat-o de jos, poate ajunge oricând la prima echipă a celor de la Inter. Au existat multe cazuri„, a spus Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

„Chivu a plecat de pe zgura de la Reșița. Noi am făcut o statuie, în memoria tatălui său, iar, a doua zi, după ce a câștigat Liga Campionilor, s-a urcat în avion și a venit la Reșița, cu mama lui, cu soția. Nu a stat acolo să se bucure cu cei ce la Inter„, și-a amintit Bobar la AS.ro LIVE.

Citește și:

Elena Udrea bulgarilor: ”Viața mi-e distrusă”

-->
Previous Cristi Bobar: „Procesul va începe pe 14 mai”
Next Dialog savuros între Becali și Kiriță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.