Cristi Borcea suferă din cauza situației de la Dinamo


Gigi Becali și-l dorește pe Cristi Borcea înapoi la Dinamo. Patronul FCSB a vorbit pentru ProSport despre imposibilitatea ca fostul acționar dinamovist să se întoarcă, în ciuda faptului că acesta suferă pentru situația de laclub.

„Am vorbit cu Cristi Borcea și suferă rău de tot…în halul în care a ajuns Dinamo…Dar mi-a zis ca tot nu vrea să revină în fotbal și nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă. A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară și să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta?

Am ajuns să nu mai am nici o emoție când joc cu Dinamo. Zici că evoluăm cu echipă din liga a treia. A venit Iuliu Mureșan, dar ce să facă el cu un pacient deja pe moarte?

Negoiță nu trebuia să dea echipa lui Cortacero ăla. Asta mi-a zis si finul meu (Cristi Borcea). Dinamo nu o să conteze în acest campionat şi uşor, uşor se va duce spre faliment. Nu mai căutaţi scăpare la suporteri! Nu mai pot să plătească salarii, iar acum clubul a intrat în insolvenţă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și:

Se scumpesc biletele de autobuz și de metrou de la 1 august în Capitală

-->
Previous Nemec, Puljic și Fabbrini nu sunt singurii. Cine a mai plecat astăzi
Next FC U Craiova a adus un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.