--> -->

Cristi Borcea își anunță revenirea la Dinamo


-->
Cristi Borcea, unul dintre cei mai activi finanțatori din trecut ai lui Dinamo, a anunțat că familia sa ar putea reveni la cârma echipei din Ștefan cel Mare, însă cu o condiție: să se înceapă construirea unui nou stadion.

„Există şansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu buldozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul oraşului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.

În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci. El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, ştie”, a declarat Cristi Borcea la Realitatea Sportivă.

„Dacă se face un stadion, voi fi sponsor pentru tot ce înseamnă Dinamo, dar eu ce făceam ca implicare, dimineaţa-seara şi neglijam tot, exclus.

Am fost preşedinte executiv. (n.r. Patrick Borcea) Să facă ce am facut eu, e greu. Să iei atâtea trofee, pentru că eu aveam şi partea financiară. Eram un grup, o echipă, nu pot sa dau eu verdict. Eu nu mai am răbdare, să stau eu şi sa discut, si să pierd timpul”, a adăugat Borcea.

„Negoiță a avut finanţe tot timpul. Mi-a dat dreptate. Mie îmi vopseau gardurile la fiecare meci, că luam locul 2. Aşa e şi cu Negoiţă, de afară e uşor să îţi dai cu părerea. Gândiţi-vă că noi ne luptam cu urangutanii, acum cu licuricii” – Cristi Borcea

Citeste și:

Discuția secretă dintre Nicolae Badea și Cristi Borcea

-->
Previous Discuția secretă dintre Nicolae Badea și Cristi Borcea
Next Ghinion pentru Rednic: ”Sunt pe foaie dar au plecat acasă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.