Cristi Borcea, întrebat dacă revine la Dinamo


Costel Orac (63 de ani), fost jucător la Dinamo, a dezvăluit că a discutat cu Cristi Borcea despre o posibilă revenire a acestuia în acționariatul clubului.

Fostul internațional a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo și spune că Borcea i-a transmis că nu are gând să revină la club, în special în actualele condiții.

„Sunt datorii foarte mari. Cristi mi-a zis: «Efectiv nu pot să mă bag, mai ales la ce-am pățit cu fotbalul. Nu-mi mai arde. Nu vreau să risc! Chiar e foarte greu. Jucătorii nu sunt, bani nu sunt, bază nu este.

Fiind tranziție acum, fără jucători și antrenori, trebuie să existe o perioadă de organizare și să încerci să așezi lucrurile»”, a declarat Costel Orac pentru GSP.

Când a venit Negoiță credeam că are o gândire despre fotbal, mai ales că venise și Anghelache. Eram șase, șapte jucători, Cheran, Oneață, Mulțescu, Dragnea, eu… și ne-am întâlnit cu Negoiță la RIN. Ne-a expus faptul că vrea să ne atragă pe lângă echipă, că suntem gloriile lui Dinamo și să ajutăm cu ce putem. A trecut o perioadă, am mers pe la jocuri și a rămas așa.

Citește și:

Victor Rebengiuc: ”Gata, nu mai am!”

Previous Ivanovski a vrut să rămână la Dinamo
Next O legendă numește principalii vinovați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *