Cristi Borcea face un anunț tragic: ”Asta se va întâmpla dacă nu se intervine”


Dinamo reușește deocamdată să se descurce datorită suporterilor care țin echipa pe linia de plutire, sau mai exact îl împiedică pe Cortacero și pe cine o fi în spatele lui să o ducă în faliment. Cristi Borcea atrage atenția și spune că dacă nu se va construi stadionul, formația nu va avea niciun viitor.

”Dinamo se găsește în momentul de față într-o situație mult mai delicată decât cea din 1995, când am preluat împreună cu Cornel Dinu. Cornel Dinu a salvat Dinamo atunci alături de Cico Dumitrescu. Atunci măcar aveam stadion, era o echipă afiliată la Ministerul de Interne.

Acum Dinamo nu are identitate, nu are stadion. Dinamo e ținută în viață doar de suporteri. Dinamo e într-o moarte clinică. Din moment în moment se așteaptă deconectarea de la aparate. Dacă mai eram acum la Dinamo nu mă prezentam în primele 5 etape, lăsam echipa în Antalya să se pregătească și veneam după 5 etape și tot câștigam campionatul.

În cel mai scurt timp Dinamo se va deconecta de la aparate. E tragic! Dacă nu se intervine să se facă un stadion imediat, se va desființa”, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Citește și:

Dinamo, program oficial până la începutul lui februarie. Derby-uri cu FCSB în decurs de o săptămână

-->
Previous Dinamo, program oficial până la începutul lui februarie. Derby-uri cu FCSB în decurs de o săptămână
Next Cortacero nu se lasă: ”S-a dus la club, la contabilă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *