--> -->

Cristi Borcea face un anunț tragic: ”Asta se va întâmpla dacă nu se intervine”


-->

Dinamo reușește deocamdată să se descurce datorită suporterilor care țin echipa pe linia de plutire, sau mai exact îl împiedică pe Cortacero și pe cine o fi în spatele lui să o ducă în faliment. Cristi Borcea atrage atenția și spune că dacă nu se va construi stadionul, formația nu va avea niciun viitor.

”Dinamo se găsește în momentul de față într-o situație mult mai delicată decât cea din 1995, când am preluat împreună cu Cornel Dinu. Cornel Dinu a salvat Dinamo atunci alături de Cico Dumitrescu. Atunci măcar aveam stadion, era o echipă afiliată la Ministerul de Interne.

Acum Dinamo nu are identitate, nu are stadion. Dinamo e ținută în viață doar de suporteri. Dinamo e într-o moarte clinică. Din moment în moment se așteaptă deconectarea de la aparate. Dacă mai eram acum la Dinamo nu mă prezentam în primele 5 etape, lăsam echipa în Antalya să se pregătească și veneam după 5 etape și tot câștigam campionatul.

În cel mai scurt timp Dinamo se va deconecta de la aparate. E tragic! Dacă nu se intervine să se facă un stadion imediat, se va desființa”, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

Citește și:

Dinamo, program oficial până la începutul lui februarie. Derby-uri cu FCSB în decurs de o săptămână

-->
Previous Dinamo, program oficial până la începutul lui februarie. Derby-uri cu FCSB în decurs de o săptămână
Next Cortacero nu se lasă: ”S-a dus la club, la contabilă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.