Cristi Borcea explică strategia înainte de Dinamo-FCSB: ”Să-i palpeze”


S-au dus vremurile în care la formația din Ștefan cel Mare se investeau bani și se dădeau prime pentru meciuri importante, cum este cel de diseară, de la ora 20:00, din semifinalele Cupei României, cu FCSB. Cristi Borcea explică care era strategia lui înainte de un derby.

”Am trăit în galerie de mic copil, sunt obișnuit cu astfel de meciuri. În momentul în care echipa intră în cantonament, eram pregătit și stăteam cu ei. Veneam și cu geanta necesară carburantului… Era o încărcătură deosebită. Eu stăteam mereu cu ei, mergeam și la meciuri de juniori. Puneam presiune pentru că trebuia să câștigăm fiecare meci. Cei mai mulți bani am luat de la copii promovați de la copii și juniori.

Pulhac a prins o perioadă de șapte ani în care Steaua nu ne-a bătut. S-au născut copii și au mers la grădiniță, la școală. Apoi, am pierdut șapte meciuri la rând, dar i-am dus la restaurant și le-am dat primă. Stăteam și eu cu ei la restaurant, însă când era purceaua moartă în coteț nu-i lăsam în oraș. Eu am avut o altă tactică: le aduceam banii în vestiar să-i palpeze!”, a declarat Cristi Borcea.

Iar Cristi Pulhac a explicat ce se întâmpla în cazul în care câștigau.

Citește și:

Doliu în fotbalul românesc. Ionuț Popa a murit după o grea suferință

Previous Dezvăluiri după revolta de la Dinamo: ”Asta a fost”
Next Dezvăluiri despre posibila revenire a lui Contra la Dinamo: ”Dacă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *