Cristi Borcea a primit o veste uriașă


Cristian Borcea a primit astăzi o veste mare! I s-a aprobat cererea de către Tribunalul București pentru eliberarea condiționată a acestuia. Din nefericire pentru el, decizia nu este definitivă. Fostul acționar dinamovist a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, alături de alți 7 oameni de fotbal. După gratii au mai rămas, acum, doar el și Victor Becali. Comisia de Penitenciarul Jilava a pledat favorabil pentru eliberarea lui, mai ales că Borcea a dat dovadă că se poate schimba. Plus că a mai făcut rost de multe zile de libertate, 300 la număr, după orele de muncă, avocatul său afirmând că a spălat și podele pentru asta!

Fostul șef al dinamoviștilor ar putea fi eliberat condiționat în următoarele zile după ce a ispășit deja 3 ani și 7 luni din condamnarea primită în ”Dosarul Transferurilor”.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.10.2017”, se arată în comunicatul Tribunalului București.

Există posibilitatea de a fi contestată de procurorii DNA, iar dacă nu va fi, ar putea fi eliberat zilele viitoare. Borcea mai e judecat și într-un alt dosar, cel în care este acuzat că a mituit-o pe prima judecătoare care a avut ”Dosarul Transferurilor”, atunci când a fost achitat.

Citește și:

Contra voia să cheme alți doi dinamoviști

-->
Previous Care este situația lui Valentin Lazăr
Next Contra voia să cheme alți doi dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *